#tvcommercial Instagram Photos & Videos

tvcommercial - 110.6k posts

Top Posts

  • .
بعد از اتفاقاتي كه سر كار دورهمي افتاد به اين نتيجه رسيدم كه تلوزون و قوانينش از جنس من و كارم نيست...ديگه كار نكردم تا اين پروژه...فضايي كه قرار...
  • . بعد از اتفاقاتي كه سر كار دورهمي افتاد به اين نتيجه رسيدم كه تلوزون و قوانينش از جنس من و كارم نيست...ديگه كار نكردم تا اين پروژه...فضايي كه قرار بود بسازيم و باز بودن دستم تو اجراي ايده قلقلكم داد و شروع كرديم به ساخت😁 اما قرار شد يه ورژن تلوزيوني هم داشته باشيم... بعد از كلي شكنجه ي روحي و رواني بالاخره چند روز پيش كد گرفت و الان داره پخش ميشه...😂 به اميد روزي كه پسر بچه ها نتونن بيان تو تلوزيون چشمك بزنن و دل مردها و زنهارو ببرن و به كثافت بكشن... روزي كه انبردست نتونه نزديك ورودي دهن شهوت زا بشه.... روزي كه تو تيزرامون نوك پيچ گشتي چشم هيچ كسي رو تهديد نكنه كه مبادا جامعه خشونت رو الگو برداري كنه... روزي كه نگاه ناپاك پيراهن مردانه از روي زنان سرزمينمان برداشته بشه.... و از همه مهم تر به اميد روزي كه بتونيم تو تلوزيون كاراكتر زن رو متين تر و محجوب تر و البته در زمان كوتاه تري ببينيم يا اصلا نبينيم...چه معني داره زن بياد تو تلوزيون؟ همين كه بهش اجازه داده ميشه بازيگر مرد بزاد زيادم هست... اينارو رعايت كنيم اينجا ميشه بهشت. ديگه هيچ مشكلي نداريم... ------------ Idea & directed by: @payamghorbani Co director: @mohsenaghavali Director of photography: @hanifparandeh ------------ Cast: @elham_shni @miladwhiteowl naomi homasi ----------- #tvc #tvcommercial #payamghorbani #advertising #alexamini #alexa #arri #production #bigproduction #fantasy #funny #conceptual #viral #aftereffects #premiere #adobe #visualart #visual #vfxartist #vfx
  • 2783 132 3:09 PM Jan 13, 2019
  • Asli keren banget nih video! Video yang isinya ajang kumpul bikers Yamaha, tapi gw belum tahu ini beneran ada atau hanya TVC aja... dari video sih ...
  • Asli keren banget nih video! Video yang isinya ajang kumpul bikers Yamaha, tapi gw belum tahu ini beneran ada atau hanya TVC aja... dari video sih dijelasin ini sekitar tahun 2013an. Seandainya ada lagi.. Gw pengen banget berangkat bareng si Edward nih! As a Single rider pastinya... Kapan ya Yamaha? 😁 Videonya kepotong, lengkapnya di IG TV gw ya! . Oh ya video ini ga dapet dari grup BEKAKAS di FB . Btw, lagunya enak banget ya bro, dinyanyiin Dewa 19 ataupun Noah masih enak aja nih lagu 😄 . #yamaha #yamahaindonesia #yamahabikers #video #tvc #tvcommercial #indoride
  • 1427 66 1:40 AM Dec 3, 2018
  • Con muchísima emoción les comparto el comercial que hice para el regreso a clases de Almacenes El Rey. Demasiado contenta con el producto final y m...
  • Con muchísima emoción les comparto el comercial que hice para el regreso a clases de Almacenes El Rey. Demasiado contenta con el producto final y muy agradecida con todos los que me ayudaron en este proceso! #tvcommercial #backtoschool #jazzgobadanceacademy
  • 438 122 5 days ago

Latest Instagram Posts

  • Poor Gav, we've all been there....that little voice in our head when wine tasting. Here's a fun little spot for AHM that Dylan recorded, sound desi...
  • Poor Gav, we've all been there....that little voice in our head when wine tasting. Here's a fun little spot for AHM that Dylan recorded, sound designed & mixed for Clemenger last year. Enjoy over a glass of wine 🍷
  • 25 1 1 hours ago
  • I use AppleTV to stream all my content I watch right from my device. How do you watch what you want to watch???
  • I use AppleTV to stream all my content I watch right from my device. How do you watch what you want to watch???
  • 20 1 4 hours ago
  • URGENT CASTING CALL - SCOTTISH MEN 35-50 YEARS OLD 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Apply here --> www.chameleon.net.au/scottish-men/ ⭐👨‍🦰 We are loo...
  • URGENT CASTING CALL - SCOTTISH MEN 35-50 YEARS OLD 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Apply here --> www.chameleon.net.au/scottish-men/ ⭐👨‍🦰 We are looking to meet SCOTTISH MEN 35-50 YEARS OLD living in Melbourne, who have a SCOTTISH ACCENT for a fun upcoming campaign!! ⭐ No acting experience necessary!! 🎬 FEEL FREE TO TAG, COMMENT & SHARE WITH ANYONE YOU KNOW WHO MIGHT BE INTERESTED! Apply here --> www.chameleon.net.au/scottish-men/ We look forward to hearing from you Team Chameleon 🎥
  • 55 5 5 hours ago
  • Carolyn's Kids model and talent Anika is all smiles after her recent breakfast cereal commercial booking. And we are so proud of her too! Congratul...
  • Carolyn's Kids model and talent Anika is all smiles after her recent breakfast cereal commercial booking. And we are so proud of her too! Congratulations Anika!
  • 43 1 8 hours ago
  • TV commercial for Merula cup // Direction, editing // produced by @instantwaves
  • TV commercial for Merula cup // Direction, editing // produced by @instantwaves
  • 38 1 11 hours ago
  • kami menyediakan jasa audio post production:
___
- Musik skoring (iklan televisi dan radio)
- Musik skoring film
- Musik jingle (iklan)
- Film skor...
  • kami menyediakan jasa audio post production: ___ - Musik skoring (iklan televisi dan radio) - Musik skoring film - Musik jingle (iklan) - Film skoring - Musik production - Mixing and mastering musik - Mengisi voice over dan dubbing untuk film ataupun iklan (dialogue replacement) - Sound effects design dan editing ___ Kami menyediakan paket per project dengan harga yang terjangkau. Mohon menghubungi kami jika anda membutuhkan jasa kami. Terima kasih banyak. ___ ☎️+6281398682892
  • 27 2 12 hours ago
  • kami menyediakan jasa audio post production:
___
- Musik skoring (iklan televisi dan radio)
- Musik skoring film
- Musik jingle (iklan)
- Film skor...
  • kami menyediakan jasa audio post production: ___ - Musik skoring (iklan televisi dan radio) - Musik skoring film - Musik jingle (iklan) - Film skoring - Musik production - Mixing and mastering musik - Mengisi voice over dan dubbing untuk film ataupun iklan (dialogue replacement) - Sound effects design dan editing ___ Kami menyediakan paket per project dengan harga yang terjangkau. Mohon menghubungi kami jika anda membutuhkan jasa kami. Terima kasih banyak. ___ ☎️+6281398682892
  • 18 3 12 hours ago
  • kami menyediakan jasa pembuatan: - Musik skoring (iklan televisi dan radio)
- Musik skoring film
- Musik jingle (iklan)
- Film skoring
- Musik prod...
  • kami menyediakan jasa pembuatan: - Musik skoring (iklan televisi dan radio) - Musik skoring film - Musik jingle (iklan) - Film skoring - Musik production - Mixing and mastering musik - Mengisi voice over dan dubbing untuk film ataupun iklan (dialogue replacement) - Sound effect design dan editing ___ Harga pasti terjangkau ☎️ +6281398682892
  • 16 1 12 hours ago
  • Big congratulations to Carolyn's Kids talent Zaria on her recent breakfast cereal commercial booking!
  • Big congratulations to Carolyn's Kids talent Zaria on her recent breakfast cereal commercial booking!
  • 52 3 13 hours ago
  • We help you made your brand in people's mind!
Contact us today!
  • We help you made your brand in people's mind! Contact us today!
  • 43 3 14 hours ago
  • Korban vandalisme nih 😬
  • Korban vandalisme nih 😬
  • 22 2 15 hours ago