#bootyfordays Instagram Photos & Videos

bootyfordays - 4.1m posts

Top Posts

 • 👈👈 LINK IN MY BI0
☝☝☝☝☝
LINK IN MY BI0
LINK IN MY BI0
LINK IN MY BI0
.
.
.
.
.
 • 👈👈 LINK IN MY BI0 ☝☝☝☝☝ LINK IN MY BI0 LINK IN MY BI0 LINK IN MY BI0 . . . . .
 • 219 635 18 hours ago
 • L00k my bi0 💋💋💋
 • L00k my bi0 💋💋💋
 • 79 297 11 hours ago

Latest Instagram Posts

 • “Биди Фит” предизвик!🏋️‍♀️
Дечки многу од вас ми пишувате, ви благодарам за интересот 😍 затоа сакам повторно да ги објавам инструкциите на предиз...
 • “Биди Фит” предизвик!🏋️‍♀️ Дечки многу од вас ми пишувате, ви благодарам за интересот 😍 затоа сакам повторно да ги објавам инструкциите на предизвикот 😁 Приклучете се на “Биди Фит” предизвикот и заедно ќе ја направиме вашата фит форма! Ова е одлична можност да го стекнете најдобриот начин на живот, а не добра диета за слабеење! 🍑🍑🍑 Get results with @adomazetova Одбери го твојот пакет: Пакет #1 - 3600ден. ▪️Програм на исхрана со класична храна прилагодена спрема целта и потребите ▪️Здрав заменски оброк со сите нутриенти потребни на нашето тело во форма на шејк, во 8 различни вкуса ▪️Чај за топење на масти/сало и забрзување на метаболизмот ▪️Тренинг програма за дома (со сопствена тежина) ▪️Шопинг листа со намирници ▪️Совети & Поддршка ▪️Стекнување на здрави и правилни навики во исхраната Пакет #2 - 5000ден. ▪️Програм на исхрана со класична храна прилагодена спрема целта и потребите ▪️Здрав заменски оброк со сите нутриенти потребни на нашето тело во форма на шејк, во 8 различни вкуса ▪️Чај за топење на масти/сало и забрзување на метаболизмот ▪️Месечна членарина во @crossfitland_mk во група со тренер ▪️Шопинг листа со намирници ▪️Совети & Поддршка ▪️Стекнување на здрави и правилни навики во исхраната За повеќе информации пишете ми во инбокс 📩 #befit #getfit #fit #fitness #fitnessmotivation #fitgirl #fitnessgirl #fitspo #instafit #nutrition #healthy #lifestyle #healthyfood #healthyrecipes #abs #absworkout #beachbodycoach #beachbody #fatloss #mealplan #mealplanning #bootyfordays
 • 14 0 10 hours ago
 • ⚠️SENTADILLA / SQUAT:⚠️🏋🏼‍♂️
.
Sin duda el mejor ejercicio de pierna ( si no esta como principal en tu rutina estás haciendo mal las cosas)
.
Tom...
 • ⚠️SENTADILLA / SQUAT:⚠️🏋🏼‍♂️ . Sin duda el mejor ejercicio de pierna ( si no esta como principal en tu rutina estás haciendo mal las cosas) . Toma en cuenta los siguientes tips: 1. Baja por lo menos a 90 ° . 2. No te preocupes por mantener las rodillas atrás de la punta del pie . 3. Vista al frente todo el tiempo . 4. Espalda recta y apretada . 5. Pecho afuera . 6. Rodillas y puntas de los pies en la misma dirección TODO el tiempo . 7. Pies separados a la altura de hombros . 8. Talones pegados al piso TODO el tiempo . 9. Nalgas pa’tras 🍑😜 #squats #legs #muscle #bootyfordays
 • 1 0 10 hours ago
 • 0 1 10 hours ago
 • Link bio
 • Link bio
 • 15 17 10 hours ago
 • Link bio
 • Link bio
 • 18 22 10 hours ago
 • Been going through final details... I’m sooooo excited to launch this website tomorrow!! @activate.u
 • Been going through final details... I’m sooooo excited to launch this website tomorrow!! @activate.u
 • 29 5 10 hours ago
 • Link in my BIO ♥️ ➡️
 • Link in my BIO ♥️ ➡️
 • 18 30 10 hours ago
 • Link in my BIO ♥️ ➡️
 • Link in my BIO ♥️ ➡️
 • 16 24 10 hours ago
 • Couple of videos from yesterday 🍑 workout
 • Couple of videos from yesterday 🍑 workout
 • 24 3 10 hours ago
 • Link bio
 • Link bio
 • 22 34 10 hours ago
 • 😎
 • 😎
 • 83 9 yesterday