#blouse Instagram Photos & Videos

blouse - 17.0m posts

Top Posts

  • 블라우스,슬랙스 세트로 꾸준히 인기좋은 고급스러운 제품입니다 #MODUS
  • 블라우스,슬랙스 세트로 꾸준히 인기좋은 고급스러운 제품입니다 #MODUS
  • 4281 15 2 days ago

Latest Instagram Posts

  • #NEWRELEASED 
ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC.
.
#PROMO PRICE :.
1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89).
3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250).
🚚FREE SHIPPING ...
  • #NEWRELEASED ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC. . #PROMO PRICE :. 1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89). 3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250). 🚚FREE SHIPPING ALL MALAYSIA. __ To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. . . ⚪️ Straight cutting - cutting straight designnya. cutting yang dilengkapi dgn belahan kiri dan kanan yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan lebih konpiden. Mmg woww habis !. . ⚪️ Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan !. . ⚪️ Kaf tangan - memberi Element yang "RARE" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Hipster" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada erva blouse, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain !. ⚪️Ikatan Reben - mampu diikat untuk mengelakkan lengan terjatuh ketika mengambil wudhu. . ⚪️ Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas !. . ⚪️ 7 warna – 7 warna aura harian yang memberikan energi positif harian kita.. memberi kita lebih konpiden tahap pluto. . ⚪️ wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . . #ervavoguecasualclassic #bynurhafizah #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blousestraightcut #blousehitam #blackblouse #blousewarnahitam #tunic #tunichitam #blacktunic #blouselabuhhitam #blouse
  • 0 0 yesterday
  • Kali ni punya sambutan blouse natlie laju je customer grab. Cantik kan? .

Not too weird, but nice right 🤩 . Awak dah dapatkan #blouseNatlie ? .
-...
  • Kali ni punya sambutan blouse natlie laju je customer grab. Cantik kan? . Not too weird, but nice right 🤩 . Awak dah dapatkan #blouseNatlie ? . - Price : RM 89 ( Exclude Postage ) . - ⤵️ Features: 🔹 Straight cut 🔹 Round neckline 🔹 Back long zip 🔹 Comfy material 🔹 Easy-to-iron material 🔹 Cold material 🔹 Wudhu friendly 🔹 Nursing friendly . *Model wears XS size* - Order: whatsapp 011-21232029 (link on bio) / #TeamHW
  • 0 2 yesterday
  • #NEWRELEASED 
ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC.
.
#PROMO PRICE :.
1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89).
3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250).
🚚FREE SHIPPING ...
  • #NEWRELEASED ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC. . #PROMO PRICE :. 1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89). 3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250). 🚚FREE SHIPPING ALL MALAYSIA. __ To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. . . ⚪️ Straight cutting - cutting straight designnya. cutting yang dilengkapi dgn belahan kiri dan kanan yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan lebih konpiden. Mmg woww habis !. . ⚪️ Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan !. . ⚪️ Kaf tangan - memberi Element yang "RARE" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Hipster" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada erva blouse, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain !. ⚪️Ikatan Reben - mampu diikat untuk mengelakkan lengan terjatuh ketika mengambil wudhu. . ⚪️ Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas !. . ⚪️ 7 warna – 7 warna aura harian yang memberikan energi positif harian kita.. memberi kita lebih konpiden tahap pluto. . ⚪️ wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . . #ervavoguecasualclassic #bynurhafizah #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blousestraightcut #blousehitam #blackblouse #blousewarnahitam #tunic #tunichitam #blacktunic #blouselabuhhitam #blouse
  • 0 0 yesterday
  • #NEWRELEASED 
ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC.
.
#PROMO PRICE :.
1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89).
3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250).
🚚FREE SHIPPING ...
  • #NEWRELEASED ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC. . #PROMO PRICE :. 1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89). 3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250). 🚚FREE SHIPPING ALL MALAYSIA. __ To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. . . ⚪️ Straight cutting - cutting straight designnya. cutting yang dilengkapi dgn belahan kiri dan kanan yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan lebih konpiden. Mmg woww habis !. . ⚪️ Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan !. . ⚪️ Kaf tangan - memberi Element yang "RARE" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Hipster" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada erva blouse, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain !. ⚪️Ikatan Reben - mampu diikat untuk mengelakkan lengan terjatuh ketika mengambil wudhu. . ⚪️ Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas !. . ⚪️ 7 warna – 7 warna aura harian yang memberikan energi positif harian kita.. memberi kita lebih konpiden tahap pluto. . ⚪️ wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . . #ervavoguecasualclassic #bynurhafizah #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blousestraightcut #blousehitam #blackblouse #blousewarnahitam #tunic #tunichitam #blacktunic #blouselabuhhitam #blouse
  • 1 0 yesterday
  • #NEWRELEASED 
ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC.
.
#PROMO PRICE :.
1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89).
3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250).
🚚FREE SHIPPING ...
  • #NEWRELEASED ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC. . #PROMO PRICE :. 1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89). 3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250). 🚚FREE SHIPPING ALL MALAYSIA. __ To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. . . ⚪️ Straight cutting - cutting straight designnya. cutting yang dilengkapi dgn belahan kiri dan kanan yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan lebih konpiden. Mmg woww habis !. . ⚪️ Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan !. . ⚪️ Kaf tangan - memberi Element yang "RARE" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Hipster" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada erva blouse, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain !. ⚪️Ikatan Reben - mampu diikat untuk mengelakkan lengan terjatuh ketika mengambil wudhu. . ⚪️ Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas !. . ⚪️ 7 warna – 7 warna aura harian yang memberikan energi positif harian kita.. memberi kita lebih konpiden tahap pluto. . ⚪️ wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . . #ervavoguecasualclassic #bynurhafizah #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blousestraightcut #blouseputih #whiteblouse #blousewarnaputih #tunic #tunicputih #whitetunic #blouselabuhputih #blouse #casualblouse #blousecasual
  • 0 0 yesterday
  • #NEWRELEASED 
ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC.
.
#PROMO PRICE :.
1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89).
3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250).
🚚FREE SHIPPING ...
  • #NEWRELEASED ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC. . #PROMO PRICE :. 1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89). 3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250). 🚚FREE SHIPPING ALL MALAYSIA. __ To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. . . ⚪️ Straight cutting - cutting straight designnya. cutting yang dilengkapi dgn belahan kiri dan kanan yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan lebih konpiden. Mmg woww habis !. . ⚪️ Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan !. . ⚪️ Kaf tangan - memberi Element yang "RARE" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Hipster" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada erva blouse, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain !. ⚪️Ikatan Reben - mampu diikat untuk mengelakkan lengan terjatuh ketika mengambil wudhu. . ⚪️ Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas !. . ⚪️ 7 warna – 7 warna aura harian yang memberikan energi positif harian kita.. memberi kita lebih konpiden tahap pluto. . ⚪️ wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . . #ervavoguecasualclassic #bynurhafizah #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blousestraightcut #blouseputih #whiteblouse #blousewarnaputih #tunic #tunicputih #whitetunic #blouselabuhputih #blouse #blousecasual #casualblouse
  • 0 0 yesterday
  • #NEWRELEASED 
ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC.
.
#PROMO PRICE :.
1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89).
3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250).
🚚FREE SHIPPING ...
  • #NEWRELEASED ERVA VOGUE CASUAL CLASSIC. . #PROMO PRICE :. 1 PCS RM 79 ( Normal Price RM 89). 3 PCS RM 210 ( Normal Price RM 250). 🚚FREE SHIPPING ALL MALAYSIA. __ To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. To Order WhatsApp 013-2524032 | Tap link at bio. . . ⚪️ Straight cutting - cutting straight designnya. cutting yang dilengkapi dgn belahan kiri dan kanan yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan lebih konpiden. Mmg woww habis !. . ⚪️ Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan !. . ⚪️ Kaf tangan - memberi Element yang "RARE" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Hipster" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada erva blouse, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain !. ⚪️Ikatan Reben - mampu diikat untuk mengelakkan lengan terjatuh ketika mengambil wudhu. . ⚪️ Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas !. . ⚪️ 7 warna – 7 warna aura harian yang memberikan energi positif harian kita.. memberi kita lebih konpiden tahap pluto. . ⚪️ wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . . #ervavoguecasualclassic #bynurhafizah #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blousestraightcut #blouseputih #whiteblouse #blousewarnaputih #tunic #tunicputih #whitetunic #blouselabuhputih #blousecasual #casualblouse #blouse #bajublouse
  • 1 0 yesterday