#Godisgood Instagram Photos & Videos

Godisgood - 13.4m posts

Top Posts

  • God always answers our prayers even if we can’t see it ❤️🙏🏼
Credits @humbledisciple
  • God always answers our prayers even if we can’t see it ❤️🙏🏼 Credits @humbledisciple
  • 1815 31 11 hours ago
  • 15484 244 20 hours ago
  • He never changes and is always king!!!!
  • He never changes and is always king!!!!
  • 2596 32 16 hours ago
  • @Jesusrealhope - if My people who are called by My name will humble themselves, and pray and seek My face, and turn from their wicked ways, then I ...
  • @Jesusrealhope - if My people who are called by My name will humble themselves, and pray and seek My face, and turn from their wicked ways, then I will hear from heaven, and will forgive their sin and heal their land. 2 Chronicles 7/14 NKJV
  • 297 8 2 hours ago
  • The truth will set you free! Amen🙏🙌
  • The truth will set you free! Amen🙏🙌
  • 151 29 2 hours ago
  • Will you take His hand?✋🙏
  • Will you take His hand?✋🙏
  • 3444 623 20 hours ago

Latest Instagram Posts

  • Tag that friend
  • Tag that friend
  • 4 1 2 hours ago
  • Please join me in praying for my niece Olivia! She’s have Brain surgery today! I pray that any procedure Olivia must go through, she does so with a...
  • Please join me in praying for my niece Olivia! She’s have Brain surgery today! I pray that any procedure Olivia must go through, she does so with a successful outcome, and that her pain during her recovery is minimal. I ask you to pray for Olivia’s full recovery with no complications and may the Lord watch over her and keep her safe through this hospital stay. I pray in Jesus’s name! God bless you all! #godisgood #brainsurgery
  • 0 0 2 hours ago
  • Happy Monday ! 💛✨Let us bless your timeline with the younger generation ✨💛 ✨I KNOW WHO GOD SAYS I AM✨

Proverbs 22:6 ~ 
Train up a child in the w...
  • Happy Monday ! 💛✨Let us bless your timeline with the younger generation ✨💛 ✨I KNOW WHO GOD SAYS I AM✨ Proverbs 22:6 ~ Train up a child in the way he should go &when he is old he will not depart from it. ——————————— @niyah_natalia_show x @holly_sofini ——————————- #MondayMotivation #HappyMonday #GodIsGood #CTG
  • 1 0 2 hours ago
  • He will cover you with His feathers,  and under His wings you will find refuge;  His faithfulness will be your shield and rampart. (Psalm 91:4) 👼?...
  • He will cover you with His feathers, and under His wings you will find refuge; His faithfulness will be your shield and rampart. (Psalm 91:4) 👼🏻 . . . #GodisGood #burjkhalifa
  • 9 0 2 hours ago
  • 10 Hal yang membuat aku bersyukur hari ini (2-1-2018):
1. Self control faktanya gak mudah 
Muncul lah ayat ini 🤦😢
Amsal 16:32 (TB)  Orang yang sa...
  • 10 Hal yang membuat aku bersyukur hari ini (2-1-2018): 1. Self control faktanya gak mudah Muncul lah ayat ini 🤦😢 Amsal 16:32 (TB) Orang yang sabar melebihi seorang pahlawan, orang yang menguasai dirinya, melebihi orang yang merebut kota. 2. Krn aku teliti 😂 pas naik grab bener manggil nama Karin tapi play nya beda untung konfirmasi dulu .. bisa bisa di bawa kemana itu 😅 wkwk 3. Wellcome home bibey 🤗🤗 4. Welcome home Miko🤗🤗 5. Ketika ga bisa tidur 🤦🤦🤦 tambah moment utk perkatakan Firman yeay😍😍😍 6. Makan malam di kantor makasih wingstop nyaaa Matthew dan bigboxnyaa syan n wisnuu 😍 7. Bisa sharing hidup ❤️ 8. Bisa kontrol diri (walau baru dikit wkwk) 9. Baca 6 pasal wkwkwkwk 😆😆😆 10. Kej 4-6 Disini ada kisah Habel, Set dan Nuh Wow😂😂😂 Sebegitu nyaaaaa Tuhan tuhhhh baik banget sama manusiaa Rancangan Tuhan utk setiap ciptaanNya baik Cuma manusia naluri nya jadi seneng buat yg jahat dan ternyata hal ini memilukan hati Tuhan... Tapi Kejadian 6:9 (TB) Inilah riwayat Nuh: Nuh adalah *seorang yang benar* dan *tidak bercela* di antara orang-orang sezamannya; dan Nuh itu *hidup bergaul dengan Allah.* Mari teman2 ikuti teladan Nuh Apapun yg terjadi diluar tidak mempengaruhi yg di dalam Hidup benar, tidak bercela dan hidup bergaul dgn Tuhan❤❤❤ Selamat menjalani hari dgn hidup bergaul dgn Tuhan yah❤❤🥳🥳 Semangat wece2 kece😍🤗 TODAY IS THE BEST DAY OF MY LIFE #fruitoftheSpirit is #love #joy #peace #longsuffering #kindness #goodness #faithfulness  #imYours  #selfcontrol #gratitudelifestyle  #carinwinata #merryriana #loveGodlovepeople #spiritofexcellent #noglorifiedwithoutsacrifice #nextlevel #Godisgoogallthetime #Godisgood #favorofGod #sharingiscaring #hitamputih . . . Ps. Apa yang membuat mu bersyukur hari ini ? Bs share 😍 ✍️ 3-1-2019 1.24 AM Upload 21-1-2019 8.55 PM
  • 0 0 2 hours ago