#Allhamdullillah Instagram Photos & Videos

Allhamdullillah - 5.844 posts

Top Posts

  • 🏆#TheLegend My Babuji , My Inspiration ,My mentor ,My lifeLine ,My world ,My BestFriend ,My EveryThing💪🏻😘 One of the greatest titles🥇 in the w...
  • 🏆 #TheLegend My Babuji , My Inspiration ,My mentor ,My lifeLine ,My world ,My BestFriend ,My EveryThing💪🏻😘 One of the greatest titles🥇 in the world is Father, and one of the biggest blessings in the world is to have a Father like YoU #Allhamdullillah .....My Babuji The Lion 💪🏻😈Of natural BodybuildinG...💪🏻😈Babuji , Although I may not say this often but I’m so thankful to have you. YOu have been such an inspiration to me, 🙏🏻😌You taught me hOw tO stay strOng and Done up with These loaded bench ....YOu Taught me How to Dumble curL ,How to ChinUp & hOw to GO with Each nd every Sets nd Reps 💪🏻😘Thank u For all ..Babuji. I’m the luckiest soN on the planet. I have a Babuji like U ,whose support is a rock-solid foundation & such a Big MotivatioN ..💪🏻😌_________Babuji U taught me how To deal With The Fake Doublefaces People & BackBiters Once again Thanks Alot for ur love nd support_________________🙏🏻😌मुझे इतनी “फुर्सत” कहाँ कि मैँ तकदीर का लिखा देखुँ , 🙏🏻😌बस अपने Babuji की ” मुस्कुराहट” देख कर समझ जाता हुँ की “मेरी तकदीर” बुलँद है.💪🏻😘 🙏🏻😌___Babuji Ka haath Sir per hai Kisi ki GhantaZaroorat nhi hai💪🏻😂 #fathersLove🙏🏻😌 #GainTrain💪🏻😈 #Respect #motivation #dedication #hardwork #pain #suffer #DoubleFacePeople #ComeOn #ShowUrTalent🖕🏻 #Champion #SameerDanny #Waiting #RokSakoToRoklo 🔥 #Focused 🏆 #BeastModeOn🔥 #बनावटीलोगोसेसावधान😂 #LionAlwayBeALion #Athlete #TeamDronacharyathegym #Shadara #Champion2017 #Yourinspiration #SameerDanny💪🏻🔥
  • 688 6 8:44 AM Nov 18, 2017
  • لَآ اِلٰهَ اِلَّا اللّٰهُ مُحَمَّدٌ رَّسُوْلُ اللّٰهِؕ __________🙏🏻😌 ❤️Allah Is In my Heart❤️ 🏆अगर आसमान वाले से आपके रिश्ते मज़बूत है तो 🙏🏻😌...
  • لَآ اِلٰهَ اِلَّا اللّٰهُ مُحَمَّدٌ رَّسُوْلُ اللّٰهِؕ __________🙏🏻😌 ❤️Allah Is In my Heart❤️ 🏆अगर आसमान वाले से आपके रिश्ते मज़बूत है तो 🙏🏻😌ये ज़मीन वाले आप का कुछ नही बिगाड़ सकते......🙏🏻😌You're never alone because Allah is always with you ❤️ 💪🏻मुझेसे ओर कितना किलसोगे ए किलसने वालो , अब तो मेरा Khuda भी , गवाह हे की वो मेरे साथ हे 🙏🏻😌 ______________________________🙏🏻खुदा आज भी है ज़मीं पर ये मुझको यकीं हे, बस उसको देखने वाली निगाह चाहिए।🙏🏻 ____________________Khuda के लिए क्या ‘शेर’ लिखूँ…… khuda ने ही तो ‘शेर’ बनाया है… 💪🏻😈 Guyz like , Share & Tag this Post if you Like this💪🏻😌 #Allhamdullillah #YourInspiration #SameerDanny💪🏻😌 @allah_hears_u @islamicfacts1 #godgift #champion #jazakallah #allahuakbar #islamicquotes #ramadan2018 #ramzanmubarak @saudinews50 @islam @quransayings @imajazkhan @beingsalmankhan @mulanatariqjameel #like4like #followforfollow #yourinspiration #sameerdanny💪 #beingsameerdanny
  • 1654 88 1:01 PM May 21, 2018
  • #Allhamdullillah 💪🏻😈कहा था ना 💪🏻😌समंदर हूं मैं , मुझे खामोश ही रहने दो.. ज़रा🔥 मचल गया, तो कई लोगो के Gold🏅ले डूबूंगा💪🏻😈_______________C...
  • #Allhamdullillah 💪🏻😈कहा था ना 💪🏻😌समंदर हूं मैं , मुझे खामोश ही रहने दो.. ज़रा🔥 मचल गया, तो कई लोगो के Gold🏅ले डूबूंगा💪🏻😈_______________Champion Of The Champions #SameerDanny____Those who know me, never doubt me.💪🏻😈 Those who doubt me, never knew me.🔥_________________________They said I'd never win this 💪🏻😈 I have earned the highest honor in 2k17.. I am proof that while climbing the mountain that there is wind and elements that only the strongest and smartest can survive. 😌. My Babuji/Family/Guru& my Rasmalai😘 has always proven to be my strength not to leave out my faith in ALLAH as He has truly provided me this body and this opportunity to be the best 🙏🏻😌. #Allhamdullillah When I compete, I compete with my entire being and that may rub some people the wrong way but my mentality shouldn't impact you in a negative way but in a positive way.❤️ I get the Love, I definitely get the Hate and sure I respond with fire🔥 and passion but that is what has made me into a BEAST, 💪🏻😈. I am thankful to be able to compete and I can honestly say that 2k17 prep has been my most memorable so far. Still work to do be down until this body unveils the new upgrades💪🏻😈2k18 Be Ready For another Titles🥇🥇 #Jazakallah _________2k17 also taught me that “💪🏻😌एक अजीब सी दौड़ है ये ज़िन्दगी, जीत जाओ तो कई अपने पीछे छूट जाते हैं,🏆और हार जाओ तो अपने ही पीछे छोड़ जाते हैं।”💪🏻😌 Miss U all💪🏻😌_______________I'm confident, passionate, intelligent and truly blessed to be #MrInda2017OverallTitleWinner🎖 #MrNorthIndia2017🎖 #MrUp2017🎖 #PcaProMenphysic🎖 #MrWasimClassic2017🎖 #MrVijayClassic2017🎖 #JeraiClassicTop10 #2017🎖 #SheruClassic2017 #Top15 #BodypowerMenPhysic2017🎖 and I appreciate you all very much (even those trolls and weirdos wanting attention lol). I pray for safe passage 💪🏻😈so I can show the world JUST...HOW..GREAT.SameerDanny Is 💪🏻🔥 #like4like #followforfollow #yourinspiration #beingsameerdanny
  • 854 19 7:18 AM Jan 1, 2018
  • #DronacharyaTheGym #Shahdara 💪🏻💪🏻😌Guys Stop caring so much about what people think. Focus on you and on becoming the best version of yourself ...
  • #DronacharyaTheGym #Shahdara 💪🏻💪🏻😌Guys Stop caring so much about what people think. Focus on you and on becoming the best version of yourself ....Come To Our Gym ......will Guide U How to TainInsane💪🏻😈______________🏆There are two types of Pain in this world: Pain that hurts you, and Pain that changes you! 💪🏻😌_______💪🏻😈Let them hate. 🖕🏻Haters never win. 👎🏻Work hard, train harder and be better than them." 👊🏻Let haters hate. There are always going to be people who are negative or jealous of what #SameerDanny is doing. People like that are those who never win. Let them hate, let them be negative,Coz They Never match SameerDanny Level🖕🏻Coz SameerDanny Have Lot Of well-wishers ,Supporters ,Lovers ,& The One And Only #Babuji #TheTiger. 🙏🏻 _________🏆अभी मुठ्ठी नहीं खोली है मैंने आसमां सुन ले..तेरा बस वक़्त आया है मेरा तो दौर आएगा…🔥 #Allhamdullillah #motivation #dedication #hardwork #pain #suffer #determination #TeamDronacharyathegym # shahdara #Athlete #sameerDanny
  • 938 6 2:08 PM Jan 13, 2018
  • #DronacharyaTheGym #Shahdara 💪🏻💪🏻😌Guys Stop caring so much about what people think. Focus on you and on becoming the best version of yourself ...
  • #DronacharyaTheGym #Shahdara 💪🏻💪🏻😌Guys Stop caring so much about what people think. Focus on you and on becoming the best version of yourself ....Come To Our Gym ......will Guide U How to TainInsane💪🏻😈______________🏆There are two types of Pain in this world: Pain that hurts you, and Pain that changes you! 💪🏻😌_______💪🏻😈Let them hate. 🖕🏻Haters never win. 👎🏻Work hard, train harder and be better than them." 👊🏻Let haters hate. There are always going to be people who are negative or jealous of what #SameerDanny is doing. People like that are those who never win. Let them hate, let them be negative,Coz They Never match #SameerDanny Level🖕🏻Coz #SameerDanny Have Lot Of well-wishers ,Supporters ,Lovers ,& The One And Only #Babuji #TheTiger. 🙏🏻 _________🏆अभी मुठ्ठी नहीं खोली है मैंने आसमां सुन ले..तेरा बस वक़्त आया है मेरा तो दौर आएगा…🔥Special Thanks To TeamDronacharyaTheGym #Shahdara ,Mr Dinesh Aswal {CommonWealthGameChampion}& ManyMore titile holder. & Thanks Diwakar Sharma for sUch a motivational Video. #Allhamdullillah #motivation #dedication #hardwork #pain #suffer #determination #TeamDronacharyathegym #shahdara #Athlete #sameerDanny
  • 1129 16 4:15 AM Jan 20, 2018
  • “KUCH TOU LOUG KAHINGAY LOUGON KA KAM HAI KEHNA” So Today we gonna discuss about this line -
YES THIS IS SOO TRUE💯
BUT-just try to clear out the l...
  • “KUCH TOU LOUG KAHINGAY LOUGON KA KAM HAI KEHNA” So Today we gonna discuss about this line - YES THIS IS SOO TRUE💯 BUT-just try to clear out the little points-coz DILL MAIN RAKHNAY SE BEHTAR HAI - If you heard anything about you like isnay tumhay ye kaha tha so just go and ask kay did you said this,believe me you feel really better, coz this is the actual reason behind HATE,BREAK UP,JEALOUSY,COMPLEX 💯 apko Khud ko nhi pata but you’re believing on 3rd person,try to clear out the points,_______________________ -THIS ACTUALLY MAKES U HAPPY -YOU ALWAYS THINK POSITIVE -NEVER BELIEVE ON SUNI SUNAI BAATAAIN🙈🙊🙉 -you’ll be together forever in every relationship!♥️💯 _________________\ @hiraalious #mashaallah #Allhamdullillah #bloggerstyle #bloggerlife #hijabiblogger
  • 421 144 9:37 PM Jan 14, 2019

Latest Instagram Posts

  • Hari ini sangat banyak Pelajaran yg kita ambil, dan pekerjaannya sangat mengasikkan #Allhamdullillah
  • Hari ini sangat banyak Pelajaran yg kita ambil, dan pekerjaannya sangat mengasikkan #Allhamdullillah
  • 101 1 yesterday
  • Allhamdullillah Robil Alamin 🙏 🙏 🙏
This is why its Multibuziness
Jummykay Multibusiness deals with 
DISTRIBUTOR (MARKETER) 
UNISEX KAMPALA TOPS ...
  • Allhamdullillah Robil Alamin 🙏 🙏 🙏 This is why its Multibuziness Jummykay Multibusiness deals with DISTRIBUTOR (MARKETER) UNISEX KAMPALA TOPS (BATIK) GRAPHICS DESINGS etc. For those of u that have been patronising non stop.. I really appreciate. God bless our hustle. May Allah crown our efforts. Amen. #BusinessAndEntrepreneur #BossLady #YoungBoss #Allhamdullillah
  • 10 3 2 days ago
  • Allhamdullillah🙏,makasih papah davin atas sgala kebahagiaan yg kamu berikan buat kita,semoga allah slalu melindungi keluarga kecil kita yah syg😘?...
  • Allhamdullillah🙏,makasih papah davin atas sgala kebahagiaan yg kamu berikan buat kita,semoga allah slalu melindungi keluarga kecil kita yah syg😘🤗 Dan hari inih si bayi yg td nya kecil mungil dan sekarang makin cepet gedenya udah 9bln lagih ajah👶,sehat slalu yah syg nya mamah sm papah makin soleh makin bager yah nak😍😘❤️❤️❤️❤️❤️ - - - #davinshaqeelalfatih😍😘 #mybabyboy💙👶 #9month #babygemez #allhamdullillah ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤👶
  • 25 0 2 days ago
  • Bissmilah 
Semoga cepet ada yg berminat usaha apapun bidang nya oke segra ditunggu semoga bisa membantu saya🏫🏫🏫🙏 Mau di percantik sih tp upload...
  • Bissmilah Semoga cepet ada yg berminat usaha apapun bidang nya oke segra ditunggu semoga bisa membantu saya🏫🏫🏫🙏 Mau di percantik sih tp upload dl guys #allhamdullillah ada waktu buat urusin yg terbengkalai # semoga segra ada yg berjodoh dhn tempat ruko2 ini
  • 1 0 3 days ago
  • Bissmilah 
Semoga cepet ada yg berminat usaha apapun bidang nya oke segra ditunggu semoga bisa membantu saya🏫🏫🏫🙏 #allhamdullillah ada waktu bua...
  • Bissmilah Semoga cepet ada yg berminat usaha apapun bidang nya oke segra ditunggu semoga bisa membantu saya🏫🏫🏫🙏 #allhamdullillah ada waktu buat urusin yg terbengkalai # semoga segra ada yg berjodoh dhn tempat ruko2 ini
  • 16 12 3 days ago
  • Anak manja ....bungsu dari tiga bersaudara ...ga kuliah ga LG sakit pasti disuapin sakit dikit rengek papa minta pijitin...lagi masa kuliah pun kad...
  • Anak manja ....bungsu dari tiga bersaudara ...ga kuliah ga LG sakit pasti disuapin sakit dikit rengek papa minta pijitin...lagi masa kuliah pun kadang masih tidur sma mama papa....dr kecil perhatian sayang papa all out ke anak terutama aku yang selalu dapet perhatian lebih,,, gelisah sedikit dia pijitin kaki kepala punggung anaknya...😊karang saat udah punya anak tiga papa cuman bilang anak papa udah keliatan dewasa melibihi Kaka kakanya ...pandai urusin anak aktivitas padat ... 😄...tapi meski GT ...ntah apa kenapa kalo kangen ga bicara dia TLP.... LG sakit keinget papa selalu ada karena kebiasaan pijit ....eh tau tau dia Dateng ke home....tapi gha minta pijit zie 🤣😅karena karang cukup mengerti jadi orang tua seperti apa....hihii Dengan Dateng or perhatiannya jadi udagh wooow ceneng and pengobat bgt..... heumz love banget sayang banget cinta banget sosok papa....😘 Love u papa By :nesya_chacha . . . . So sayangilah orang tua kita ....bahagiakan sinari wajahnya dengan membuat mereka tersenyum..jangan sesekali kau buat hati mereka hancur dengan bentak atau ah ih heum....karena tanpa kita sadari hati mereka kecewa sedih ... Love u semoga kita bisa membahagiakan orang tua selalu ada untuk mereka sebagai mana orang tua kita yang selalu ada untuk kita ...💖💗 .baik susah .senang .saatbutuhsandaranbercerita Orang tua sangat peka dan faham kita meski terkadang kita lupa memperhatikan serta memahami mereka.....❣️ Miss u ....💟💟💟💟 #sayangiortu #mymother #myfather #cinta #home #keluarga #myfamily #rindu #sayangmysister #perhatian #kasihsayang #candatawa #bahagiaitusederhana #janganlupabahagia #allhamdullillah #bersyukur #allwaysbersyukur #ceritakita #keindahancerita #ceritabahagia #moment #momentmasakeciltrio #tigabersaudara #baper #ceritabaper #masakecil #lovemymom #missumyfather #mamapapa #lovemychildren
  • 39 4 5:41 PM Jan 15, 2019
  • “KUCH TOU LOUG KAHINGAY LOUGON KA KAM HAI KEHNA” So Today we gonna discuss about this line -
YES THIS IS SOO TRUE💯
BUT-just try to clear out the l...
  • “KUCH TOU LOUG KAHINGAY LOUGON KA KAM HAI KEHNA” So Today we gonna discuss about this line - YES THIS IS SOO TRUE💯 BUT-just try to clear out the little points-coz DILL MAIN RAKHNAY SE BEHTAR HAI - If you heard anything about you like isnay tumhay ye kaha tha so just go and ask kay did you said this,believe me you feel really better, coz this is the actual reason behind HATE,BREAK UP,JEALOUSY,COMPLEX 💯 apko Khud ko nhi pata but you’re believing on 3rd person,try to clear out the points,_______________________ -THIS ACTUALLY MAKES U HAPPY -YOU ALWAYS THINK POSITIVE -NEVER BELIEVE ON SUNI SUNAI BAATAAIN🙈🙊🙉 -you’ll be together forever in every relationship!♥️💯 _________________\ @hiraalious #mashaallah #Allhamdullillah #bloggerstyle #bloggerlife #hijabiblogger
  • 421 144 9:37 PM Jan 14, 2019
  • Terima kasih tuhan,, tlah wujudkan mimpi qu lebih indah dari ingin qu ... *allhamdullillah*

#allhamdullillah #love #lfl
  • Terima kasih tuhan,, tlah wujudkan mimpi qu lebih indah dari ingin qu ... *allhamdullillah* #allhamdullillah #love #lfl
  • 64 0 4:21 AM Jan 14, 2019
  • Miliki hati yang merasa cukup maka sesungguhnya tangan kita sdh menggenggam seluruh isi dunia ...sesederhana itu ❤️
.
#pengingatdirisendiri 
#allha...
  • Miliki hati yang merasa cukup maka sesungguhnya tangan kita sdh menggenggam seluruh isi dunia ...sesederhana itu ❤️ . #pengingatdirisendiri #allhamdullillah #2019 . Baju dipkai by @muthia_halida makasih Teteh soleha baju nya sukaa bgt smoga makin berkah lancar rejeki nya amin 😘 Order langsu g ke @muthia_halida 🙏
  • 33 1 3:33 AM Jan 14, 2019
  • Keberhasilan yg telah di capai satu per satu...semoga lancar dan sukses terus sayang😘😘😘😍😍😍
#S1
#S.ip
#allhamdullillah
  • Keberhasilan yg telah di capai satu per satu...semoga lancar dan sukses terus sayang😘😘😘😍😍😍 #S1 #S.ip #allhamdullillah
  • 42 5 3:45 AM Jan 3, 2019
  • Bersyukur itu bisa bikin kita Bahagia.. Namun ketika kita Bahagia terkadang lupa untuk Bersyukur... #allhamdullillah..
  • Bersyukur itu bisa bikin kita Bahagia.. Namun ketika kita Bahagia terkadang lupa untuk Bersyukur... #allhamdullillah..
  • 18 0 1:14 AM Jan 2, 2019
  • 2018 has been a wonderful year🎉 ✔️NY 2018 in Brazil🇧🇷 ✔️Diving with the sharks 🦈 ✔️Swimming with Alligators🐊 (not on purpose)✔️My beautiful ni...
  • 2018 has been a wonderful year🎉 ✔️NY 2018 in Brazil🇧🇷 ✔️Diving with the sharks 🦈 ✔️Swimming with Alligators🐊 (not on purpose)✔️My beautiful niece ✔️Euro Trip ✔️Conquering Everest Base Camp for all the ups and downs I am eternally grateful! I wish you all a happy new year🙌🎉 So be kind to one another ,be thankful and stay positive 💋💋 BRING ON 2019 #tooblessedtobestressed #Allhamdullillah p/s that's Everest behind me😉
  • 164 10 10:12 AM Jan 1, 2019
  • HappYBirthdayJaan💪🏻😘The greatest gift my parents ever gave me was myYounger brothers.”💪🏻😘________HappyBirthday Mere Santa ,, My Heart ❤️ ,My ...
  • HappYBirthdayJaan💪🏻😘The greatest gift my parents ever gave me was myYounger brothers.”💪🏻😘________HappyBirthday Mere Santa ,, My Heart ❤️ ,My Life ,MySweet Real Brother💪🏻😘_____________Bhai U know 🙏🏻😌मुसकुराहट का कोई मोल नहीं होता कुछ रिशतों का कोई तोला नहीं होता , जलने वाले लोग तो मिल जाते 🔥है हर मोड पर🖕🏻 हर कोई सगे भाई की तारहा अनमोल नही थी 💪🏻😘[email protected] Tere Bhai ko Jalne wale Bhot Mile Uska Afsos bhi raha #Allhamdullillah or Unko Tere Bhai ne Apni Mehnat ,pagalpan ,🔥Lagan or Junoon se wo karke dikhaya ke 🖕🏻wo us cheez ko sapno m bhi shayad hi karsake ....Pr mujhe ab Afsos nhi khushi hai coz 💪🏻😍Jab Teri taraf meri Nazar Padti hai To Mere Bhai Aesa lagta hai ke Mere Allah ki rehmat mujh pr pal pal Barasti hai..💪🏻😘_____________“There’s no other love like the love for a Real brother,There’s no other love like the love from a Real brother💪🏻😘 Or ek Bat Hamesha Dhyan Rkhyo Mere bhai_______ ❤️Umeed ki kashti ko duboya ni kerte, Saahil ager dur ho to roya ni kerte,🏆 Jo rekhte hai dil me hoosla, 🔥Wo zindgi me kuch khoya ni kerte” 🏆 ____Ye Tere Bhai Ka Is Saaal Ka Tajurba hai💪🏻& Dont Worry Bout Ur Sixpacks Abs Broda ,Tera Bada Bhai hai na #MrIndia2k17 &2k18 &Many More TitleHolder ....Jab aadhey Tedhey bando ki Body Banwasakta hun Tu to mera Bhai hai ....Soch Teri Body Kesi Banegi💪🏻😈 But Never Lose Hope💪🏻😈 Meri Jan #HappyBirthdayOnceAgainBeta #HappyBirthday #Brother #Cute #Santa #MerryChristmas #LoveyouBhai #FamilyLove💪🏻😘 #MrIndia #Sameerdanny #LikeForLike #FollowForFollow #Yourinspiration #BeingSameerDanny.
  • 5313 28 3:41 PM Dec 25, 2018
  • Allhamdullillah...
Ia, dia adalah sosok laki2 yg super buat saya, laki2 yg memilih saya dg segala kelebihan saya krna lebihny saya adalah kurangny ...
  • Allhamdullillah... Ia, dia adalah sosok laki2 yg super buat saya, laki2 yg memilih saya dg segala kelebihan saya krna lebihny saya adalah kurangny saya dan saya berakhir dilaki2 ini. Lebih keras kepala, lebih bandel, lebih egois, lebih semangat kalau puny plant, apalagi liburan 😄😄, lebih berani debat walau salah, lebih mau menang walau sebenernya jelas2 gak boleh, lebih cengeng walau sok tegar, lebih mudah terenyuh walau cuek dan yg pasti lebihny gue adalah pelengkap buat laki2 ini. Dg dia semua hidup gue nyata, tanpa larangan, tanpa prasangka yg macem2, tanpa curiga walau kadang kangen, dia gak ngelarang gue bukan krna gak peduli tp krna dia percaya gue, dia selalu ngizinin gue kemanapun gue mau pergi, gue mau ngebolang dan gue mau lead lebih luas sedikit isi indonesia ini. Krna sabarnya laki2 ini akhirnya gue tahu ap artiny sebuah perjuangan untuk kata SABAR, dia nunggu gue sampe akhirnya tiba waktuny dimana nungguny dia gak berakhir sia2. 10 tahun kenal dg laki2 ini, komitmen 2 tahun buat sampe ke jenjang ini, 2 tahun itu emank bukan waktu yg sebentar tp cukup menurut gue sambil gue mantepin hati dan yakin gue gak pindah ke lain hati, sampe akhirnya semuanya jadi nyata. Gak mudah buat kita saling menyatukan satu sama lain krna emank kita beda tp dr perbedaan itu kita jadi tahu kalau kita saling membutuhkan. Laki2 ini selalu support gue dalam segala hal walau kadang yg gue lakuin itu sesuka hati gue, ya krna it lebihny gue. Terima kasih krna kita sudah sama2 ke banyak t4 baru tp msh banyak t4 lain yg blm kita datengi, semoga kita masih dikasih sehat, rezeki yg banyak biar kita semakin banyak lead t4 indah lainny yg ada diindonesia dan terima kasih sudah menjadi teman travelling gue hingga menjadi teman hidup gue... Ketemu tgl 25 lagi sayang @pratama.rahadian, allhamdullillah 4 bulan sudah hidup baru yg kita jalani, semoga kedepanny semakin lebih baik dan kita bahagia selalu sayang... #250818 #251218 #akad #nikah #palembang #love #hidupbersama #tekad #happy #bismillah #moment #suamiistri #sah #perjuangan #lelahmenjadilillah #allhamdullillah
  • 45 3 2:49 AM Dec 25, 2018