Sydney, Australia

Sydney, Australia - 7.2m posts

Top Posts

  • Did ya check out that Solar eclipse... I didn’t because Australia was one of the two places where it wasn’t visible. Can honestly say that’s my onl...
  • Did ya check out that Solar eclipse... I didn’t because Australia was one of the two places where it wasn’t visible. Can honestly say that’s my only complaint about this country so far.
  • 813 25 8 hours ago
  • Setelah nonton video manifesto dari @nutriclub_id ( link in My Bio ) tentang seorang anak yang berkemah di gunung bersama orangtuanya - aku jadi te...
  • Setelah nonton video manifesto dari @nutriclub_id ( link in My Bio ) tentang seorang anak yang berkemah di gunung bersama orangtuanya - aku jadi terinspirasi melakukan kegiatan yang sama bareng Brie ke depannya, aku ingin melatih dia supaya dapat beradaptasi di lingkungan apa saja. Yang aku tau Brie anaknya sangat suka alam bebas, dan sebelum memasuki tahap itu aku pengen sih ajarin dia untuk berani dan gak takut sama hal baru, kayak misalnya nih, aku mau ajak dia berenang dan menyelam. Soalnya aku tau dia suka main air, suka mandi tapi kalau dikasih challenge dia tipe yang penakut. Nah jadi aku mau kasih kesempatan dia untuk mencoba hal baru. Aku mau mengembangkan karakter mandiri, berani, gigih, banyak akal, dan adaptif. Kalau Mama gimana? Kegiatan apa aja yang udah Mama terapkan untuk mengasah karakter si Kecil agar Ia siap hadapi masa depannya? #raisethemready 📸 @anaoctarina
  • 35212 192 17 hours ago
  • Take a look at us now. Lisa and Leo’s first Phil Collins show. My second time. I. Love. Phil. It’s been waaaaay too long between drum solos.
  • Take a look at us now. Lisa and Leo’s first Phil Collins show. My second time. I. Love. Phil. It’s been waaaaay too long between drum solos.
  • 2073 42 11 hours ago
  • 24/7 sass 🦂I finally have a new video live on my channel! It’s on 5 books that have changed my life... seeing as you guys always ask me for my top...
  • 24/7 sass 🦂I finally have a new video live on my channel! It’s on 5 books that have changed my life... seeing as you guys always ask me for my top book recommendations! Hope you all enjoy - link in bio x
  • 32379 158 10 hours ago

Latest Instagram Posts

  • *Ignore the junk* A race against time. Long story. Great memories. No creepiness here.
  • *Ignore the junk* A race against time. Long story. Great memories. No creepiness here.
  • 0 0 just now
  • You can rise up from anything. You can completely recreate yourself. Nothing is permanent. You’re not stuck. You have choices. You can think new th...
  • You can rise up from anything. You can completely recreate yourself. Nothing is permanent. You’re not stuck. You have choices. You can think new thoughts. You can learn something new. You can create new habits. All that matters is you decide today and never look back. #shapeofeve #thepowerofchoice #youreperfect
  • 0 0 just now
  • Depois de “ 2 dias “ no ar , chegamos à Austrália, do outro lado do Planeta , grande aventura.
  • Depois de “ 2 dias “ no ar , chegamos à Austrália, do outro lado do Planeta , grande aventura.
  • 1 0 a minute ago
  • Building Brows. Taking care not to enhance naturally round arched brows, tweaking shape to open eye area. #lookingyounger #newbrows #newlook Brows ...
  • Building Brows. Taking care not to enhance naturally round arched brows, tweaking shape to open eye area. #lookingyounger #newbrows #newlook Brows will be perfected in 6 weeks at Perfection Visit but for now we are well on the way...👏🏼😊
  • 1 0 a minute ago
  • В Сиднее, в рамках Глобальной Бриллиантовой конференции, объявлен новый состав Глобального Лидерского Совета Орифлэйм 2019. В него вошли четыре нов...
  • В Сиднее, в рамках Глобальной Бриллиантовой конференции, объявлен новый состав Глобального Лидерского Совета Орифлэйм 2019. В него вошли четыре новых участника: семейные пары из Китая, Турции, Вьетнама и Румынии. На сегодняшний день в Глобальный Лидерский Совет Орифлэйм входят сразу 11 Лидеров в звании Президент . За 2018 год появилась сразу 6 новых Президентов . Президент и Генеральный Директор Орифлэйм Магнус Брэннстром поздравил Лидеров нашей команды Бизнес-online Кукушовых Ольгу и Виктора. @kukushovaolga @kukushov . Это грандиозное событие для всех наших партнёров! Поздравляем! . . . Уже сегодня и ты можешь изменить свою жизнь и сделать первые шаги к мечте! Присоединяйся к нашей команде профессионалов.
  • 0 0 a minute ago
  • When you hog the camera 📸 expressing my thinking face 🤨
  • When you hog the camera 📸 expressing my thinking face 🤨
  • 1 0 2 minutes ago